Banda picurare Ardent cu duza 10cm 2000m/rola 1.6l/h

500
20
400,00 LEI
-+
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 10 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?
Descriere: 
Marca: 
AGRONOMAT
Cod Produs: 
BANDAPICURARE10CM2000M
Descriere / date tehnice: 

Banda obisnuita este fabricata din LDPE ( Low-density polyethylene) polietilena cu densitate joasa, este mai mata si rezista la presiuni care cu greu depasesc 0.8 bari iar rezistenta la UV este scazuta datorita densitatii mici de polietilena.
Banda noastra este fabricata din HDPE ( High-density polyethylene) polietilena cu densitate ridicata, rezista la presiuni de pana 1.2 bari si la actiunea razelor UV (raze ultraviolete)  si este rezistenta la substantele chimice, ingrasaminte si acizi, datorita materialelor utilizate la producerea sa.

Secretul unei benzi de picurare de calitate consta in luciul acesteia care este indus de materia prima folosita.
Este recomandata pentru irigarea culturilor de legume din solarii sau camp, flori, pomi fructiferi, arbusti,  vita de vie, etc.
Sistemele de irigații prin picurare sunt proiectate pentru a permite dozarea exactă a cantității de apă direct la rădăcina plantelor fără umezirea acestora, ceea ce împiedică apariția și înmulțirea bolilor și a dăunătorilor.

Se poate utiliza si fara presiune, prin cadere de la un bazin inaltat la minim 2m inaltime dar nu pentru lungimi mai mari de 20-30m / rand si nu mai mult de 5 randuri simultan.
Distanta dintre picuratori este de 10 cm, 20cm, 30 cm, 40cm si 50 cm si ofera un litraj de aproximativ 2 litri/ ora pe fiecare picurator in parte la o presiune de lucru de 1 atmosfera.
LUNGIMEA MAXIMA PE TEREN PLAT ESTE DE 130 M.
Este obligatorie instalarea unui filtru de impuritati Agronomat de minim 120 Mesh inaintea benzii de picurare, pentru a evita infundarea duzelor de picurare cu impuritati sau nisip.

Designul si tehnologia de productie a picuratorilor de tip ”nano”, ofera un inalt nivel de protectie impotriva infundarii, prin reproiectarea labirintului care include acum o bariera impotriva nisipului.

ATENTIE!
A NU SE FOLOSI PRESIUNI MAI MARI DE 1 ATMOSFERA, APA STRADALA POATE AVEA PANA LA 5 ATMOSFERE ASTFEL RECOMANDAM FOLOSIREA UNUI REGULATOR DE PRESIUNE.

Greutate Produs: 
20 kg