Extract biodinamic cu efect antifungic, insecticid si acaricid, Firewall IF 10ml-1l

10
10
9,00 LEI
Cantitate
-+
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 10 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?
Descriere: 
Marca: 
SEMPLUS
Cod Produs: 
ANTIFUNGICINSECTICIDACARICID
Descriere / date tehnice: 

FIREWALL if este un extract biodinamic cu efect antifungic, insecticid si acaricid si este formulat pe baza de materii organice fermentate, cu efect extrem de puternic impotriva bolilor si daunatorilor. FIREWALL if actioneaza extrem de virulent impotriva bolilor si daunatorilor datorita modului in care este formulat, iar microorganismele afecteaza sistemul neuromotor al insectelor distrugandu-le in 24 de ore de la aplicare, populeaza stomatele plantelor si distrug factorii patogeni instalati inca de la contact.

FIREWALL if este un extract biodinamic complex cu multiple roluri:
- insecticid (combate peste 400 de tipuri de insecte diferite)
- fungicid (combate cele mai importante boli din culturile vegetale: fusarioza, septorioza, sclerotinia, uscarea vasculara, patarea bruna, focul bacterian, caderea fructelor, caderea florilor etc.)
- acaricid (distruge peste 30 de tipuri de acarieni, inca de la contact).

Avand in compozitia sa si un adjuvant pe baza de glycol (glicerina vegetala), actiunea produsului este prelungita pana la 3 saptamani de la aplicare, iar dozele aplicate sunt mici.
FIREWALL if este unul dintre cele mai complexe produse biodinamice de pe piata fiind extrem de eficient in sere, solarii, gradini si camp deschis pentru controlul bolilor si daunatorilor prin aplicarea unor principii clasice biodinamice.
FIREWALL if este un produs 100% natural, fara adaos de produse chimice, fara procesare chimice si are in compozitia sa doar substante naturale, produsul finit fiind rezultatul fermentarii materiei de natura organica, NON-GMO, pura.

MOD DE ACTIUNE

Produs cu efect antifungic, insecticid și acaricid. Microorganismele au diferite roluri, crează o barieră fizică între spori și suprafața frunzelor. Bacteriile colonizează sporii fungilor, combat boli ca Fusarioza, Sclerotinia, Uscarea vasculară, pătarea brună. Focul bacterian, căderea fructelor. Produsul reduce semnificativ atacul dăunătorilor, combate o mare varietate de insecte și acarieni.

CONTINUT:

Microorganisme din procesul natural de fermentatie:
- Bacillus Thuringiensis 1x10^8 ufc (din procesul natural de fermentatie);
- Lysinibacillus Sphaericus 1x10^8 (din procesul natural de fermentatie);
- Bacillus Pumillus 1x10^8 (din procesul natural de fermentatie);
- Bacillus Subtillis 1x10^8 (din procesul natural de fermentatie);

Nutrienti din procesul natural de fermentatie:
- enzime vegetale;
- vitamine;
- aminoacizi organici;
- acizi fulvici;
- acizi humici;
- micronutrienti.

DOZE RECOMANDATE SI APLICARE:
0,8-1L / ha in 200 litri / apa, pentru toate tipurile legume (camp si solarii), capsuni (camp si solarii), arbusti fructiferi, pomi fructiferi.
Se recomanda a fi aplicat atunci cand temperatura aerului depaseste 15 grade Celsius.
Este un produs ecologic, necesita un timp mic de pauza intre tratamente (3-5 zile), nu afecteaza calitatea legumelor/fructelor daca este aplicat cand acestea sunt aproape coacere.
Pentru suprafete mici se va doza astfel:
Foliar, cu atomizorul (pompa): 100 ml in 20L apa / 1000 mp

MASURI DE IGIENA SI PROTECTIA MUNCII
A se evita contactul cu pielea, ochii şi îmbrăcămintea. Purtați mănuși de protecție, îmbrăcăminte de protecție și echipament de protecție a ochilor. Păstraţi separat îmbrăcămintea de lucru. Aerisire și ventilare suficientă a locului de muncă și de depozitare. Nu mâncaţi, nu beţi şi nu fumaţi în timpul folosirii.

MASURI DE PRIM-AJUTOR
Păstrați recipientul produsului, eticheta sau fișa cu date de securitate, pentru cazul în care consultați un medic. - după inhalare: aer proaspăt - după contactul cu pielea: se va spăla imediat cu multă apă și săpun - după contactul cu ochii: spălaţi ochii afectaţi, cu pleoapele deschise - după ingerare: se va clăti foarte bine gura și se vor bea 1-2 pahare de apă cu înghițituri mici. Indicații pentru medic: nu se cunoaște un antidot specific. Se va trata simptomatic.

CONDITII DE DEPOZITARE SI TRANSPORT
Temperatura de depozitare 5 0 C – 250 C. Caracteristicile produsului se pot modifica dacă este depozitat mai multă vreme la temperaturi mai înalte decât cele indicate. Pe timpul manipulării, transportului şi depozitării se vor lua măsurile de protecţie a muncii.

TERMEN DE VALABILITATE
Doi ani de la data fabricaţiei.

Greutate Produs: 
0.03 kg