MORPHEUS SL, Produs ecologic alternativ cu continut de substante organice si minerale, pentru tratarea pomilor si arbustilor, 100 ml - 10L

15
21
11,85 LEI
Cantitate
-+
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 10 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?
Descriere: 
Marca: 
AGRONOMAT
Cod Produs: 
TRATAREAPOMILORSIARBUSTILOR
Descriere / date tehnice: 

"Morpheus SL" este un produs inovator conceput pentru a proteja pomii de grădină în sezonul de toamnă împotriva insectelor și dăunătorilor care pot amenința sănătatea și producția acestora. Acest produs utilizează o formulă specială bazată pe microorganisme benefice pentru a asigura o protecție eficientă și ecologică a pomilor dumneavoastră.

Ingrediente active și mod de acțiune: 
1. Bacillus Licheniformis (1 x 10^5 ufc/g):
o Secreția de enzime proteolitice: Bacillus Licheniformis eliberează enzime proteolitice care pot degrada proteinele din membranele insectelor, slăbindu-le integritatea structurală.
2. Bacillus Polymyxa (1 x 10^5 ufc/g):
o Producția de metabolii secundari: Secretă compuși chimici cu proprietăți antibacteriene și antifungice, care pot afecta microorganismele care servesc drept hrană pentru insecte.
3. Bacillus Pumilus (1 x 10^5 ufc/g):
o Secreția de enzime proteolitice: Bacillus Pumilus eliberează enzime proteolitice care pot deteriora membranele acarienilor și insectelor, slăbindu-le și conducând la moartea acestora.
4. Bacillus Subtilis (1 x 10^5 ufc/g):
o Producția de substanțe antagoniste: Bacillus Subtilis produce substanțe antagoniste care interferează cu procesele biologice ale insectelor și dăunătorilor, îngreunându-le activitatea metabolică.

Mod de Utilizare:
• Dozare: se amestecă 2,5 litri de "Morpheus SL" în 100 litri de apă, ceea ce este suficient pentru a trata o suprafață de 2500 de metri pătrați.
• Aplicare: produsul se aplică pe pomii din grădină folosind metodele de pulverizare sau stropire. Se recomandă aplicarea în sezonul de toamnă, când pomii sunt mai susceptibili la atacurile dăunătorilor.
Beneficii ale Utilizării Produsului "Morpheus SL":
• Protecție eficientă: Microorganismele benefice din compoziția produsului "Morpheus SL" acționează împotriva insectelor și dăunătorilor, reducând riscul de infestare
• Ecologic: Produsul este ecologic, neafectând mediul înconjurător și fiind sigur pentru plante, animale și oameni
• Reducerea utilizării pesticidelor chimice: Utilizarea "Morpheus SL" poate contribui la reducerea necesității de pesticide chimice dăunătoare
• Sănătatea plantelor: Microorganismele din compoziția produsului îmbunătățesc sănătatea și rezistența pomilor la boli și stresurile de mediu.

Produsul "Morpheus SL" este soluția ideală pentru protejarea pomilor dumneavoastră în sezonul de toamnă, asigurând o cultură sănătoasă și de calitate.

Greutate Produs: 
0.2 kg