Diferența la baghetele de prins folia pe solar, alege originalul, nu produsul contrafăcut

Diferenta de pret ?
Din categoria diferente de pret intre produse vom scrie concret cateva articole pentru a va explica ce face diferenta intre produsele noastre si produse "similare" dar cu o calitate indoielnica, bazate pe dovezi primite de la clientii nostrii.
 
Salutare om gospodar,
Am primit feedback de câteva ori de la clienții noștri, inainte de a face comanda, cu privire la pretul acestui produs, ca fiind putin mai ridicat decat al magazinelor de profil ce comercializeaza "acelasi" tip de produs.
Produsul concurential este pe piata de aproximativ 2-3 ani, dar avem increderea in dumneavoastra ca nu va mai fi ales in defavoarea produsului nostru deoarece multi dintre clienți ne suna pentru a inlocui deja produsul achizitionat, care s-a dovedit a fi doar mai ieftin.
Diferenta dintre produsul nostru si cel "contrafacut" se poate cataloga astfel:
- Grosimea acestuia este de 0.9 pentru varianta de bagheta zincata si vopsita, si 1mm pentru varianta de bagheta zinc-aluminiu, pentru varianta concurentiala gasiti 0.7mm, din otel + aliaje.
- Greutatea produsului difera: 500gr/ml Agronomat si 350gr/ml produsul concurential
- Indiferent de structura pe care este fixata bagheta, aceasta nu ar fi trebuit sa preia rugina de la teava afectata
- Sarma Agronomat pentru fixarea foliei in bagheta, revine la forma initiala, fiind din otel inoxidabil cu o elasticitate sporita;
Durata de viata a produsului Agronomat este de pana la 15 ani in comparatie cu maxim 3 ani durata reala de viata a produsului concurent.
Speram ca aceste detalii foarte importante va vor ajuta in alegerea produsului corect, original, cu o durata de viata de 5 ori mai mare decat cel "contrafacut" si cu un pret mai mare cu doar 20-30%
Produsele specificate in articolul de astăzi sunt baghetele Coreene si forante.