Bagheta PVC prindere folie solar clips Omega 8mm 3m

15
20
12,00 LEI
-+
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 10 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?
Descriere: 
Marca: 
AGRONOMAT
Cod Produs: 
CLIPSOMEGA8MM
Descriere / date tehnice: 

Clipsul Omega reprezintă o soluție inovatoare în domeniul agriculturii, si este printre primele solutii de prindere si fixare a foliei pe solar care inca este o solutie practica si rapida.

Fiind fabricat exclusiv din PVC pur, caracterizat printr-o nuanță elegantă de alb, cu un design ingenios, acesta se distinge prin flexibilitatea sa remarcabilă, oferind în același timp o stabilitate deosebită, susținută de aditivii UV incorporați, ce conferă rezistență sporită la efectele dăunătoare ale radiațiilor solare.

Ideal pentru utilizare în sistemele de protecție solară, Clipsul Omega reprezintă alegerea perfectă pentru prinderea eficientă a foliilor destinate solariilor. Lungimea sa standard, generoasă de trei metri, asigură acoperirea extinsă a suprafețelor, facilitând instalarea rapidă și simplă.

Prin funcționalitatea sa de clips, acest produs se integrează armonios cu profilele de 8mm sau fierul beton clasic de 8mm, oferind o aderență sigură și fermă.
Un avantaj major constă în capacitatea sa de a preveni smulgerea neașteptată a foliilor, asigurând o protecție durabilă împotriva factorilor externi și menținând integritatea acestora pe termen lung.

Mai mult decât un simplu dispozitiv de prindere, Clipsul Omega devine un aliat esențial pentru cultivatorii și fermierii care doresc să optimizeze eficiența și rezistența structurilor lor de protecție solară. Performanța sa superioară și durabilitatea îl fac o alegere de încredere în crearea unui mediu propice pentru creșterea plantelor, garantând succesul în domeniul agriculturii moderne si sustenabile.

Clipsul Omega distrubuit de firma noastra este un produs premium de excepție, recunoscut pentru originalitatea și calitatea sa superioară, acest clips se distinge prin rezistența sa excepțională, eliminând riscul de spargere sau rupere în timpul transportului sau al instalării. Cu o maleabilitate perfect echilibrată, acesta se adaptează ideal profilului de 8mm, asigurând o instalare precisă și sigură. Alegerea Clipsului Omega nu reprezintă doar o opțiune practică, ci și investiția într-un standard de excelentă pentru sistemele de prindere a foliilor destinate solariilor.

Greutate Produs: 
0.8 kg