Mini-furca de gradinarit pentru copii

7.5
50
5,00 LEI
-+
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 10 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?
Descriere: 
Marca: 
AGRONOMAT
Cod Produs: 
MINIFURCAGRADINARITCOPII
Descriere / date tehnice: 

Descoperă bucuria grădinăritului alături de cei mici cu Mini-furca noastră special concepută pentru copii! Această mini-furcă este instrumentul perfect pentru a le cultiva pasiunea pentru natură și grădinărit încă de la o vârstă fragedă.

Fabricată cu grijă din materiale durabile și sigure, mini-furca noastră pentru copii este proiectată să fie ușor de manevrat și confortabilă pentru mânuțele lor delicate. Cu ajutorul acestei mini-furci, cei mici vor putea să-și exprime creativitatea în grădină, să învețe despre plante și să se bucure de conexiunea cu natura în timp ce își dezvoltă abilitățile motorii fine.

Cu un design ergonomic și o construcție solidă, mini-furca noastră este perfectă pentru săpatul, răscolirea și îngrijirea grădinii lor mici. Este un instrument esențial pentru orice mic grădinar entuziast!

Nu mai așteptați! Investiți în mini-furca noastră de grădinărit pentru copii și oferiți-le o experiență educativă și distractivă în grădină. Cumpărați acum și începeți să împărtășiți pasiunea pentru grădinărit cu cei mici!

Greutate Produs: 
0.1 kg