PLASA UMBRIRE UV 40% 1m-10m latime

75.00
20
62,50 LEI
Latime
Lungime
-+
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 20 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?
Descriere: 
Marca: 
AGRONOMAT
Cod Produs: 
PLASAUMBRIRE40%SOLARII
Descriere / date tehnice: 

Descoperiți performanța superioară a plasei noastre de umbrire cu un grad optim de 40%, o alegere testată și certificată în laboratoare de încredere. Acest produs se distinge prin rezistența sa de două ori mai mare față de alternativele similare, atât în termeni de durabilitate în timp, cât și de rezistență la rupere.

Avantajele plasei noastre de umbrire verde cu 40% grad de umbrire sunt vizibile și esențiale pentru agricultura și horticultură:

  1. Protecție împotriva caniculei: Reducerea pagubelor cauzate de expunerea excesivă la soare în perioadele caniculare.

  2. Menținerea temperaturii optime: Asigurarea unei temperaturi interioare ideale în sere și solarii, fără a afecta negativ dezvoltarea legumelor și a florilor.

  3. Umbrire pentru culturile sensibile: Utilizarea eficientă pentru culturile sensibile la lumina puternică, cum ar fi ardeii, în timp ce oferă o creștere optimă a producției.

  4. Versatilitate extinsă: Potrivită și pentru umbrirea gazoanelor și a altor spații verzi, plasa noastră de umbrire contribuie la menținerea unui mediu propice pentru creșterea plantelor.

Recomandari de folosire cu produse existente in oferta noastra:

In laterale pentru fixarea pe solar se recomanda folosirea Clemelor de prindere a plasei de umbrire minim 2 buc/ml sau direct de structura solarului cu ajutorul uuni forant

Produsul nostru beneficiază de tratament UV, garantând o durabilitate de cel puțin 3 ani în condiții de expunere la razele solare.

Investiți în soluții de umbrire de încredere!
Alegeți plasa noastră de umbrire cu gradul perfect de 40% și bucurați-vă de rezultate remarcabile în cultivarea plantelor dvs.
​Iată o oportunitate de a face diferența în calitatea și randamentul recoltei dvs.!

Greutate Produs: 
3 kg