Samanta mazare consum Kelvedon Csodája Minunea Lui Kelvedon sac 25Kg

660
20
550,00 LEI
-+
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 10 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?
Descriere: 
Marca: 
Kelvedon
Cod Produs: 
MAZARECONSUMKelvedon
Descriere / date tehnice: 

Sămânța organică de mazăre verde miraculoasă a lui Kelvedon este o varietate prolifică și dulce, cu păstăi lungi și verzi intens. Este recomandată pentru consum proaspăt și congelare, având păstăi ce ating 7-8 cm în lungime. Aceasta înflorește devreme și oferă până la 5-6 păstăi pe plantă. Mazărea este bogată în vitamina C și potasiu, fiind benefică pentru sistemul imunitar și având proprietăți diuretice.

Pentru protecția plantelor, se recomandă pregerminarea semințelor și utilizarea unor inoculanți speciali. Produsele sunt oferite de ReinSaat KG, care promovează agricultura biodinamică și plantele rezistente. Se subliniază importanța unei abordări sistemice și ecologice în cultivarea plantelor.

Pe lângă semințe, compania oferă și informații relevante prin revista Biokert și grupul tematic BioKiskert de pe pagina lor de Facebook. Cursurile oferă posibilitatea de a învăța tehnologii speciale pentru protecția plantelor biologice.

Greutate Produs: 
26 kg