SFOARA PALISAT

12.87
17
11,00 LEI
Culoare
Ambalaj
-+
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 10 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?
Descriere: 
Marca: 
AGRONOMAT
Cod Produs: 
ATAPALISAT
Descriere / date tehnice: 

Este o sfoară special concepută pentru palisarea legumelor și plantelor în sere și solarii. Aceasta pare a fi o opțiune potrivită pentru a susține plantele și a gestiona încărcătura de fructe în diverse cicluri de cultivare.

Caracteristicile notabile ale sforii includ:

  1. Aditivi UV de stabilizare și absorbtie a luminii: Acești aditivi contribuie la protejarea sforii împotriva deteriorării cauzate de radiațiile ultraviolete și asigură o durată de viață mai lungă, în special în condiții de expunere la soare.

  2. Rezistență la rupere: Procesul special de fabricare, care implică rasucirea a numeroase fibre subțiri, conferă sforii o rezistență crescută la rupere. Aceasta este o caracteristică esențială, mai ales atunci când este folosită pentru susținerea plantelor și a fructelor în diverse stadii de dezvoltare.

  3. Potrivită pentru cicluri de cultivare variate: Sfoara pare să fie concepută pentru a face față cerințelor diferite ale plantelor cultivate pe cicluri scurte, medii și lungi. Aceasta sugerează o versatilitate în utilizare, adaptându-se la nevoile specifice ale diverselor plante.

Este întotdeauna recomandabil să verificați specificațiile exacte ale produsului și să urmați instrucțiunile de utilizare furnizate de producător pentru a vă asigura că sfoara este potrivită pentru nevoile specifice ale culturii dvs. din sere sau solarii.

Lungimea este de aproximativ 1800m/Kg

Greutate Produs: 
0.6 kg