Cleme profesionale rotunde pentru prinderea plasei de gard sau plasa bordurata

1
25
0,80 LEI
-+
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 10 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?
Descriere: 
Marca: 
AGRONOMAT
Cod Produs: 
CLEMEPLASAUMBRIREROTUNDE
Descriere / date tehnice: 

Descoperă soluții de fixare de încredere pentru plasa de umbrire pe gard, sere sau solarii cu clemă Agronomat! Aceste cleme oferă avantaje remarcabile:

  1. Fixare Sigură: Clemă Agronomat asigură o fixare robustă a plasei de umbrire pe gard, conform instrucțiunilor detaliate din imagini. Asigură stabilitatea chiar și în condiții meteorologice dificile.
  2. Protejează Plasa de Umbrire: Evită riscul de ruptură al plasei de umbrire, spre deosebire de metodele tradiționale precum sârmele sau soriceii care pot strânge și deteriora materialul. Clema Agronomat păstrează integritatea plasei chiar și în fața vânturilor puternice.
  3. Utilizare Ușoară: Clema Agronomat se aplică cu ușurință, facilitând procesul de fixare a plasei de umbrire. Design-ul intuitiv permite utilizarea fără efort și fără a necesita cunoștințe tehnice complexe.
  4. Durabilitate Garantată: Fabricate din material HDPE cu tratament UV, clemele Agronomat sunt extrem de rezistente în timp. Rezistă la expunerea la radiațiile solare și asigură o durabilitate pe termen lung, fără a-și pierde eficacitatea.
  5. Recomandare de Utilizare: Pentru rezultate optime, se recomandă utilizarea a cel puțin 2 cleme Agronomat per metru liniar de plasă de umbrire.

Transformă experiența ta de fixare a plasei de umbrire cu clemele Agronomat și bucură-te de stabilitatea și durabilitatea pe termen lung.
Descoperă calitatea superioară și eficiența în protejarea mediului tău de creștere. Îmbunătățește-ți proiectul cu aceste accesorii fiabile!
Să ai spor la treabă!

Greutate Produs: 
0.03 kg