Set 5 capcane cu lipici pentru soareci si sobolani

25
25
20,00 LEI
-+
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 10 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?
Descriere: 
Marca: 
AGRONOMAT
Cod Produs: 
CAPCANASORICEISOBOLANI
Descriere / date tehnice: 

Descoperă capcana perfectă pentru a captura șoarecii într-un mod sigur și eficient! Noul nostru produs, capcana de prins șoareci, este o soluție inofensivă pentru mediul înconjurător, fiind reciclabilă și lipsită de substanțe toxice.

Cu dimensiunile sale generoase de 21.5 x 15.5 cm, capcana cu adeziv este ușor de utilizat și nu emană niciun miros neplăcut. Fabricată din materiale sigure și igienice, aceasta este soluția perfectă pentru eliminarea șoarecilor și sobolanilor din locuința ta.

Pregătește capcana cu atenție, desfăcând cu grijă ambalajul. Plasează-o strategic în zonele în care ai observat activitatea rozătoarelor. Pentru o eficacitate sporită, poți folosi și momeală pentru a atrage șoarecii în capcană.

Beneficiind de tehnologie avansată, capcana cu adeziv este concepută pentru a facilita prinderea și eliminarea șoarecilor fără efort. Investește într-o soluție prietenoasă cu mediul înconjurător și fără riscuri pentru sănătatea ta și a familiei tale!

Specificații:

  • Dimensiune: 21.5 x 15.5 cm
  • Utilizat pentru: șoareci, sobolani
  • Tip produs: capcană cu adeziv
  • Funcții: facilitează prinderea șoarecilor, sigur și igienic
Greutate Produs: 
0.1 kg